Over ons

Bergevoet Financieel Advies is een onafhankelijk financieel adviesbureau voor zowel particulieren als ondernemers. Onze onafhankelijkheid is voor u een maatstaf voor een klantgericht advies. Wij verkopen geen producten zoals verzekeringen of beleggingen. Onze kracht is onze advisering!

Als uit ons advies blijkt dat er behoefte is aan een financieel product kunnen wij u wel begeleiden bij uw keuze voor een product, bank of verzekeraar. Onze diensten verlenen wij op basis van uurtarief en niet op basis van provisie! Wij werken dus in uw opdracht.

Dat garandeert u onze onafhankelijkheid.

Graag verzorgen wij voor u een integraal advies dat wordt vastgelegd in een begrijpelijk en goed leesbaar adviesrapport. Dit verschaft u inzicht in bijvoorbeeld uw pensioensituatie, maar ook hoe de situatie er na uw overlijden uit ziet voor de nabestaanden.

Indien gewenst stellen wij voor u een deelrapport op voor bijvoorbeeld een pensioenanalyse of fiscale (estate) planning. U kunt onze kennis ook inschakelen voor een second opinion op uw huidige financiële producten zoals uw hypotheek.

Interesse??

Bel ons voor een afspraak op (0315)79 91 05 of reageer via de mail, dan nemen wij contact met u op.