Echtscheidingsadvies

Er gebeuren dingen in uw leven die een grote impact hebben. Echtscheiding is een gebeurtenis die niet alleen emotioneel een grote impact heeft. Ook op het gebied van inkomen en vermogen zal een echtscheiding veel teweegbrengen. Naast alle emoties moeten er veel zaken geregeld worden zoals een ouderschapsplan, de vermogensverdeling, zaken met betrekking tot alimentatie en niet te vergeten de verevening van pensioenen.
 

Als Register Financieel Echtscheidingsadviseur is deze materie ons niet vreemd.

Ons uitgangspunt is dat partners op basis van 'goed onderling overleg' uit elkaar gaan. Als partners de praktische problemen rond hun echtscheiding goed kunnen regelen zullen zij emotioneel ook weer sneller goed in hun schoenen staan. Zeker als er ook kinderen zijn is het van groot belang om onderling de zaken goed te kunnen regelen. De partners zijn niet alleen elkaars partners maar ook de ouders van hun kinderen. Het elkaar blijven respecteren als ouder is niet alleen voor de partners maar ook voor de toekomst van hun kind(eren) van groot belang.
 

Wij kunnen u adviseren op alle gebieden die te maken hebben met de echtscheiding.
 

Wij begeleiden u op een neutrale basis en werken de zaken zoals de boedelverdeling, het ouderschapsplan etc. samen met de partners uit. Daarbij letten wij op de financiële, de fiscale en juridische aspecten die aan de materie verbonden zijn en kunnen wij ook administratieve zaken zoals correspondentie met pensioenfondsen voor u regelen. Een totaalconcept waarbij voor de scheidende partners naar de beste oplossing wordt gezocht. Bovendien zijn de kosten van de scheiding op deze wijze veelal een heel stuk lager dan ingeval er met advocaten wordt gewerkt.
 

Nieuwsgierig geworden naar onze werkwijze? Bel gerust voor een afspraak, wij lichten onze werkwijze graag persoonlijk en vrijblijvend toe. U kunt ons bereiken op 0315-799105. Uiteraard kunt u ook reageren via de mail.